+373 298 22 887

ЦЕНТР НЕПРЕРЫВНОГО ОБРАЗОВАНИЯ

Комратский государственный университет

Пятница, 17 декабря 2021 12:24

Formarea cadrelor didactice, programul Limba și literatura română (alolingvi)

Pentru perfecţionarea nivelului profesional al cadrelor didactice în domeniu, având drept obiectiv actualizarea şi dezvoltarea competenţelor personalului didactic, inclusiv dobândirea de noi competenţe, în funcţie de evoluţiile curriculum-ului educaţional, precum şi adaptarea competenţelor personalului didactic la schimbările din procesul  educaţional, în incinta Universității de Stat din Comrat la Catedra de Filologie Română și Slavă au fost organizate cursuri de formare continuă. Cursurile de formare continuă s-au desfăşurat în perioada 15. 11. 2021- 15. 12. 2021

În cadrul cursurilor au fost instruite 28 de cadre didactice din UTA Găgăuzia.  Numărul total de ore atribuite cursurilor sunt 600 ore, dintre care contact direct - 150 ore şi studiu individual - 450 ore. Instruirea a decurs sub o variată gamă de forme de activitate precum, prelegeri,  seminare, training-uri etc.  şi a cuprins un şir de subiecte.